Over reparatiebuddy.nl

Reparatiebuddy.nl is de website voor alle bezitters van een voertuig die op zoek zijn naar een geschikte monteur. U heeft de mogelijkheid om een monteur te beoordelen op zijn prijs en/of zijn referenties door eerder uitgevoerde opdrachten. De goedkoopste monteur is namelijk niet altijd de beste en andersom geldt precies hetzelfde.

Gratis uw reparatie of onderhoud opdracht plaatsen:

Nu kunt u er voor kiezen om rechtstreeks een offerte op te vragen bij een garage. In veel gevallen dient u hiervoor de garage te bezoeken. Dit is een tijdrovende aangelegenheid, zeker als u offertes wilt kunnen vergelijken en dus diverse garages moet gaan bezoeken.

U kunt er ook voor kiezen uw opdracht gratis te plaatsen op reparatiebuddy.nl Binnen 2 minuten staat uw opdracht op de website en kunnen alle aangesloten monteurs u direct een aanbieding doen. Het enige dat u hoeft te doen is de offertes vergelijken en de monteur te kiezen die het beste bij u past.

U bent monteur en op zoek naar extra opdrachten?

In dat geval kunt u zich aansluiten bij reparatiebuddy.nl. Dagelijks worden er nieuwe reparatie en onderhoud opdrachten geplaatst verdeeld over heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt.
Wij sturen de opdrachten in uw regio en vakgebied rechtstreeks naar uw email-adres zodat u direct een offerte kunt uitbrengen.

Het team van reparatiebuddy streeft ernaar om u op zeer eenvoudige wijze in contact te brengen met de juiste monteur / opdrachtgever. Door de website zo eenvoudig mogelijk op te zetten voor zowel de monteurs als opdrachtgevers is reparatiebuddy voor iedereen prettig om te gebruiken.

Mochten u toch nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Met vriendelijke groeten,

Team reparatiebuddy!

Lees ook onze Algemene voorwaarden, Privacy statement en de disclaimer