Mevrouw van Voorthuyzen: 'Toch erg goed ik had binnen 24 uur al een reactie'

Opdracht plaatsen

Over reparatiebuddy.nl

Reparatiebuddy.nl is de website voor alle bezitters van een voertuig die op zoek zijn naar een geschikte monteur. U heeft de mogelijkheid om een monteur te beoordelen op zijn prijs en/of zijn referenties door eerder uitgevoerde opdrachten. De goedkoopste monteur is namelijk niet altijd de beste en andersom geldt precies hetzelfde.

Gratis uw reparatie of onderhoud opdracht plaatsen:

Nu kunt u er voor kiezen om rechtstreeks een offerte op te vragen bij een garage. In veel gevallen dient u hiervoor de garage te bezoeken. Dit is een tijdrovende aangelegenheid, zeker als u offertes wilt kunnen vergelijken en dus diverse garages moet gaan bezoeken.

U kunt er ook voor kiezen uw opdracht gratis te plaatsen op reparatiebuddy.nl Binnen 2 minuten staat uw opdracht op de website en kunnen alle aangesloten monteurs u direct een aanbieding doen. Het enige dat u hoeft te doen is de offertes vergelijken en de monteur te kiezen die het beste bij u past.

U bent monteur en op zoek naar extra opdrachten?

In dat geval kunt u zich aansluiten bij reparatiebuddy.nl. Dagelijks worden er nieuwe reparatie en onderhoud opdrachten geplaatst verdeeld over heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt.
Wij sturen de opdrachten in uw regio en vakgebied rechtstreeks naar uw email-adres zodat u direct een offerte kunt uitbrengen.

Het team van reparatiebuddy streeft ernaar om u op zeer eenvoudige wijze in contact te brengen met de juiste monteur / opdrachtgever. Door de website zo eenvoudig mogelijk op te zetten voor zowel de monteurs als opdrachtgevers is reparatiebuddy voor iedereen prettig om te gebruiken.

Mochten u toch nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Met vriendelijke groeten,

Team reparatiebuddy!

Lees ook onze Algemene voorwaarden, Privacy statement en de disclaimer