De heer de Boer: 'Prima ervaring, met een paar dagen een aantal prima aanbiedingen, waar ik dan ook gebruik van heb gemaakt.'

Opdracht plaatsen

Laatste Inbouw en montage opdrachten

Parrot LS3200 Ede gld

Carkit, woensdag 27 april 2016

Ede gld, Mijn Parrot staat op P, na het willen instaleren van mijn nieuwe I phone 6s. Wie o wie kan mij helpen.

Parrot LS3200 ede gld

Pioneer AVIC D3 reparatie Amsterdam

Navigatiesysteem, dinsdag 26 april 2016

Amsterdam, Mijn Pioneer AVIC D3 radio navigatie heeft wat kuren: - scherm start af en toe opnieuw op, terwijl radio dan wel doorspeelt - touchscreen doet het soms even niet - map is zwaar verouderd, update nodig - aansluiten iphone/ipod mogelijk maken Kan iemand mij he ...

Pioneer AVIC D3 reparatie amsterdam

RCA kabel (tulpstekker) van achter naar de voorkant aansluiten Amsterdam zuidoost

Audio, zaterdag 23 april 2016

Amsterdam zuidoost, Voor de vervanging van een kapotte kabel, moet een nieuwe kabel aangesloten worden op mijn autoradio. De oude kabel was afgebroken in de versterker. Ik heb de pinnetjes inmiddels uit de versterker gekregen. Nieuwe kabel is ook al gekocht. Oude kabel ligt nog weg ...

RCA kabel (tulpstekker) van achter naar de voorkant aansluiten amsterdam zuidoost

Multifunctioneel stuur Golf 4 2002. Rotterdam

Overig, woensdag 06 april 2016

Rotterdam, Hallo, Wie zou mij kunnen helpen? Stuur is ingebouwd alleen doet de toeter het nu niet en de verlichting is niet fel. Lijkt alsof er niet de juiste hoeveelheid stroom wordt doorgevoerd.

Multifunctioneel stuur Golf 4 2002. rotterdam

centraledeurvergrendeling en/of audio inbouwen Schiedam

Overig, vrijdag 25 maart 2016

Schiedam, Graag wil ik afstandsbedienbare centraledeurvergrendeling in de audi en/of fatsoenlijk audio mbv subwoofer versterker en speakers. momenteel heb ik een gewone pioneer cd-speler met usb ingang; deze wil ik graag behouden of inwisselen voor een goed klinkende tweedeh ...

centraledeurvergrendeling en/of audio inbouwen schiedam

parkeersensoren inbouwen Den Haag

Parkeersensoren, woensdag 23 maart 2016

Den Haag, Ik wil graag parkeersensoren (achter)laten inbouwen. Alleen buzzer (pieper)geen display nodig. Kleur van de bumper is zwart.

parkeersensoren inbouwen Den Haag

Parrot CK3100 reparatie Amersfoort

Carkit, dinsdag 08 maart 2016

Amersfoort, Ik heb een tijd geleden een Fiat Panda gekocht. Hier zat al een Parrot CK3100 in, deze heeft alleen nooit gewerkt. Ik ben benieuwd wat het zou kosten om deze na te laten kijken en evt te laten repareren.

Parrot CK3100 reparatie amersfoort

Inbouwen AUX Bussum

Audio, zondag 06 maart 2016

Bussum, Beste, Ik heb een Citroen C2 (2006). Graag zou ik een AUX input toevoegen. Hiervoor heb ik een RD4 audiokabel (zie: http://www.uwautoonderdeel.nl/Webwinkel-Product-92884423/Aux-in-kabel-interface-Citroen-Rd4-N1-Blaupunkt.html) gekocht. Deze moet in compartiment ...

Inbouwen AUX bussum

Cruise control werkt niet (meer) Amsterdam zuidoost

Cruise control, zondag 06 maart 2016

Amsterdam zuidoost, De cruise control van onze VW T4 california werkt niet (meer) Het repareren bij VW bedrijfswagens kost een vermogen. Via internet begreep ik dat met gebruikte materialen deze kosten beduidend lager zijn

Cruise control werkt niet (meer)  amsterdam zuidoost

Autoradio vervangen Utrecht

Audio, woensdag 02 maart 2016

Utrecht, Hyundai Getz 2003, ik heb al een nieuwe JVC bluetooth autoradio die ik wil laten installeren.

Autoradio vervangen utrecht

een van de parkeersensoren doet het niet Rijswijk zh

Parkeersensoren, dinsdag 01 maart 2016

Rijswijk zh, bij achteruit schakelen hoor ik een lange piep daarna is het stil. bij uitlezen gaf het aan "sensor links binnen"

een van de parkeersensoren doet het niet rijswijk zh

Parkeersensor losgeschoten na kleine botsing Amsterdam

Parkeersensoren, donderdag 18 februari 2016

Amsterdam, Parkeersensor aan achterkant auto zit los. Nu piept hij de hele tijd

Parkeersensor losgeschoten na kleine botsing amsterdam

cruise control inbouwen Houten

Cruise control, donderdag 21 januari 2016

Houten, Graag cruise control inbouwen in mijn Toyota Corolla Verso 2003

cruise control inbouwen houten

voor en achter Hoorn nh

Parkeersensoren, maandag 04 januari 2016

Hoorn nh, parkeersensoren voor en achter

voor en achter hoorn nh