Reparatiebuddy.nl vindt uw monteur!

Reparatiebuddy.nl is de website voor alle bezitters van een voertuig die op zoek zijn naar een geschikte monteur. U heeft de mogelijkheid een monteur te beoordelen op zijn prijs en/ of zijn referenties van eerder uitgevoerde opdrachten. De goedkoopste monteur is namelijk niet altijd de beste en andersom geldt precies hetzelfde.

Hoe het werkt:

Opdrachtgevers omschrijven hun reparatie /onderhoud opdracht op de website. Deze opdracht wordt doorgestuurd naar alle ingeschreven monteurs en garagebedrijven, uit de categorie en regio waarin de opdracht geplaatst is. De monteurs en garagebedrijven brengen een bod uit op de opdracht, de opdrachtgever maakt (eventueel) hieruit een keuze.

Na uitvoering van de opdracht, geeft de opdrachtgever een uitgebreide beoordeling van het geleverde werk, op 7 verschillende punten. Deze beoordelingen zijn zichtbaar op de website, zodat opdrachtgevers de kwaliteit van de monteurs en garagebedrijven vooraf kunnen inschatten.

Meer weten over het plaatsen van een opdracht Meer weten over aanmelden als garage of monteur

 

Een opdracht plaatsen: hoe werkt dat?

1) Omschrijf uw opdracht

U kunt uw opdracht geheel kosteloos op reparatiebuddy plaatsen. Bij het omschrijven van uw reparatie/ onderhoud kunt u aangeven in welke categorie uw opdracht valt, wat het kenteken van uw voertuig is en kunt u een foto van uw voertuig toevoegen. Als u tevreden bent over de omschrijving, plaatst u uw opdracht door op 'Nu plaatsen' te klikken.

2) Garagebedrijven en/of monteurs doen u een bod

Geïnteresseerde monteurs kunnen nu een bod uitbrengen op uw opdracht, ook kunnen ze u aanvullende vragen stellen. Dit zullen ze meestal doen via e-mail, houd daarom uw e-mail goed in de gaten wanneer u een opdracht heeft geplaatst.

3) U kiest uw monteur

Uit alle aanbiedingen kiest u de beste monteur voor uw opdracht. Na overeenstemming bepaalt u wie, tegen welke prijs uw reparatie en/ of onderhoud uitvoert. Uiteraard bent u nergens toe verplicht.

4) Beoordeel uw monteur

Nadat uw reparatie of onderhoud uitgevoerd is, kunt u uw monteur beoordelen. Dit is belangrijk omdat:

  • U een bijdrage levert aan de reputatie van het garagebedrijf of de monteur
  • U zorgt voor een beter bestand van garagebedrijven op onze website
  • U toekomstige opdrachtgevers helpt bij de keuze van hun monteur

Elke 10 dagen sturen wij een email waarmee de klus afgemeld kan worden. Hier heeft u dan ook de mogelijkheid de monteur te beoordelen.

Druk op Opdracht plaatsen om uw opdracht te plaatsen.

 

Aanmelden als monteur: hoe werkt dat?

1) Plaats uw bedrijf gratis in de bedrijvengids

U kunt uw bedrijf 100% gratis laten opnemen in onze bedrijvengids. Bij de inschrijving van uw bedrijf kunt u aangeven in welke categorie en regio u werkzaam bent, een omschrijving van uw werkzaamheden geven en uw bedrijfslogo toevoegen. Hierdoor zullen dagelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een monteur uw bedrijf zien!

2) Word Reparatiebuddy

Indien u een Reparatiebuddy bent heeft u de mogelijkheid uw omzet te verhogen door reparatie & onderhoud opdrachten rechtstreeks te ontvangen per email. U kunt instellen uit welke regio's en categorieën u deze opdrachten wenst te ontvangen.

Ook heeft u de mogelijkheid te zoeken in alle overige categorieën en regio's. Vervolgens bepaalt u zelf op welke reparatie & onderhoud opdrachten u wilt bieden; u kunt dus zelf opdrachten uitzoeken, in de regio die u past, op het moment dat het u schikt.

Druk op Ik ben monteur om uw bedrijf in te schrijven.